Αλεξίσφαιρα Φυλάκια

Ένα αλεξίσφαιρο φυλάκιο είναι ένα φυλάκιο που έχει οχυρωθεί και είναι ικανό να αντέξει σε πολιορκία από εχθρικές δυνάμεις.

Αλεξίσφαιρο φυλάκιο

Ένα αλεξίσφαιρο φυλάκιο είναι ένα φυλάκιο που έχει οχυρωθεί και είναι ικανό να αντέξει σε πολιορκία από εχθρικές δυνάμεις. Τα αλεξίσφαιρα φυλάκια χρησιμοποιούνται ως αμυντικά μέτρα για την προστασία των στρατευμάτων από εχθρικές επιθέσεις ή ως επιθετικές θέσεις από τις οποίες εξαπολύονται επιθέσεις κατά των ίδιων των εχθρών.

Τα αλεξίσφαιρα φυλάκια μπορούν να κατασκευαστούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο υλικό, αλλά συνήθως αποτελούνται από σάκους άμμου που συσσωρεύονται περιμετρικά μιας περιοχής. Τα οχυρά κατασκευάζονται επίσης μερικές φορές από ξύλο ή τσιμεντόλιθους, αν και αυτά τα υλικά απαιτούν περισσότερο χρόνο και εργατικό δυναμικό από ό,τι άλλες επιλογές (καθώς και ότι καταστρέφονται πιο εύκολα).

Ένα αλεξίσφαιρο φυλάκιο είναι μια απομακρυσμένη και προστατευμένη τοποθεσία που μπορεί να χρησιμεύσει ως αρχηγείο έκτακτης ανάγκης ή άλλη βάση επιχειρήσεων για τον οργανισμό σας. Τα αλεξίσφαιρα φυλάκια είναι ιδανικά για την παροχή προστασίας από φυσικές καταστροφές, τρομοκρατία και άλλες απειλές.

Τα αλεξίσφαιρα φυλάκια είναι ένα απλό και ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να φτιάχνετε αλεξίσφαιρα φυλάκια. Λειτουργεί με την τοποθέτηση ενός θεμελίου και στη συνέχεια με την προσθήκη τοίχων και θυρών. Όποτε θέλετε να προσθέσετε περισσότερα από ένα είδη μπλοκ, απλά κρατήστε πατημένο το αριστερό κλικ κατά την τοποθέτησή τους!

Το αλεξίσφαριο φυλάκιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

  • Φτιάξτε τις δικές σας βάσεις! Είτε είναι μόνο για εσάς είτε με φίλους, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη βάση σας ασφαλή από τους griefers που θα προσπαθήσουν να την καταστρέψουν.
  • Προστατεύστε μεγάλες ομάδες παικτών ταυτόχρονα! Αν υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον διακομιστή για την ασφάλεια όλων (ή αν δεν υπάρχουν αρκετοί διαχειριστές γύρω), τότε η ύπαρξη κάποιου είδους προστασίας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για να τους κρατήσει όλους ασφαλείς από το να σκοτωθούν από άλλους παίκτες που μπορεί να προσπαθήσουν να τους επιτεθούν απλά επειδή βαριούνται υπερβολικά”.
Διαβάστε  Πλαστικές Ρόδες για Έπιπλα - Τι να αγοράσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης του εργαλείου, από την απλή δημιουργία ενός φυλακίου για κάθε τύπο κτιρίου μέχρι τη δημιουργία εκατοντάδων φυλακίων σε ολόκληρο το διακομιστή σας με διαφορετικές ρυθμίσεις για το καθένα. Όπως επίσης οι μεταφερόμενοι οικίσκοι πρέπει να έχουν υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Αν σας ενδιαφέρει απλώς να δημιουργήσετε ένα φυλάκιο που θα προστατεύει αυτόματα όλα τα κτίριά σας, είναι απλό: απλά δημιουργήστε ένα φυλάκιο και βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του έχει οριστεί σε “Όλα”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση και κλείσιμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φυλάκιο ως την προεπιλεγμένη σας ρύθμιση ανοίγοντας ξανά το μενού Διαμόρφωση φυλακίου (πατώντας Esc), βρίσκοντας αυτό το νέο φυλάκιο στο πεδίο “Προεπιλογή” και κάνοντας ξανά κλικ στο Αποθήκευση και κλείσιμο!

Το αλεξίσφαιρο φυλάκιο είναι ένα φυλάκιο που έχει οχυρωθεί και είναι ικανό να αντέξει σε πολιορκία από εχθρικές δυνάμεις.

Τα αλεξίσφαιρα φυλάκια είναι οχυρωμένα. Είναι ικανά να αντέξουν σε πολιορκία από εχθρικές δυνάμεις. Τα αλεξίσφαιρα φυλάκια χρησιμοποιούνται από τον στρατό, ο οποίος προτιμά να τα αποκαλεί φυλάκια “πεδίου μάχης” ή “πεδίου μάχης” (BFO).

Συμπερασματικά

Ένα αλεξίσφαιρο φυλάκιο είναι ένα φυλάκιο που έχει οχυρωθεί και είναι ικανό να αντέξει σε πολιορκία από εχθρικές δυνάμεις.

Από Pressinaction

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *