Φωτογράφιση Βάπτισης

Φωτογράφιση Βάπτισης. Όταν το παιδί σας βαφτίζεται, θέλετε να θυμάστε την ημέρα αυτή για πολλά χρόνια. Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καταγράψετε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, η πρόσληψη μιας υπηρεσίας φωτογράφησης βάπτισης είναι μια εξαιρετική ιδέα. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα μπορέσει να αποτυπώσει όλες τις σημαντικές στιγμές με τρόπο που ούτε εσείς δεν θα μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από τους καλεσμένους ή άλλες λεπτομέρειες.

Πότε να κλείσετε έναν φωτογράφο βάφτισης

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε έναν φωτογράφο βάπτισης είναι μόλις μάθετε την ημερομηνία της βάφτισής σας. Όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση, τόσο περισσότερες επιλογές και καλύτερες τιμές μπορείτε να έχετε. Αν περιμένετε μέχρι λίγο πριν από το γεγονός, είναι πιθανό όλοι οι αγαπημένοι σας φωτογράφοι να είναι ήδη κλεισμένοι για μήνες πριν!

Πώς να βρείτε έναν φωτογράφο βάφτισης

Για να βρείτε έναν φωτογράφο βάπτισης, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα. Πρώτον, εξετάστε το χαρτοφυλάκιο του φωτογράφου και βεβαιωθείτε ότι έχει εμπειρία στη φωτογράφηση μωρών και παιδιών. Αν δεν έχει φωτογραφίες μωρών ή παιδιών στο χαρτοφυλάκιό του, ίσως είναι καλύτερο να ψάξετε αλλού.

Στη συνέχεια, ζητήστε συστάσεις από άλλους πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο φωτογράφο στο παρελθόν- αν είναι δυνατόν, μιλήστε απευθείας μαζί τους για τις εμπειρίες τους από τη συνεργασία τους με τον συγκεκριμένο φωτογράφο.

Διαβάστε  Δικηγόρος για ακίνητα - Η Εμπειρία μετράει

Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε για τις τιμές τους – πόσο χρεώνουν ανά ώρα; Υπάρχουν πρόσθετες αμοιβές για έξοδα ταξιδιού; Ίσως να θέλετε να κάνετε και μια άλλη ερώτηση: “Πόσες ώρες θα χρειαστώ εγώ (ο πελάτης) για να παραλάβω τις εικόνες μου;”. Αυτό είναι σημαντικό, διότι ορισμένοι φωτογράφοι χρεώνουν επιπλέον μόνο και μόνο επειδή τράβηξαν περισσότερες από χ αριθμό φωτογραφιών κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. Τα πακέτα φωτογράφισης βάπτισης ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες.

Φωτογράφος για τη βάπτιση

  • Ο φωτογράφος πρέπει να είναι μέλος μιας επαγγελματικής ένωσης.
  • Πρέπει να έχει εμπειρία στη φωτογράφηση βαπτίσεων.
  • Θα πρέπει να είναι σε θέση να προσκομίσει χαρτοφυλάκιο προηγούμενης δουλειάς.
  • Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να παράσχει συστάσεις από προηγούμενους πελάτες, αν είναι δυνατόν, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς έχουν χειριστεί παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και πόσο ικανοποιημένοι ήταν αυτοί οι πελάτες με το αποτέλεσμα!

Πώς να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες στη βάπτιση

Για να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες κατά τη βάπτιση, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Βρείτε μια τοποθεσία όπου ο ήλιος είναι πίσω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις έντονες σκιές και να βεβαιωθείτε ότι όλοι φωτίζονται καλά.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για να κινηθείτε. Δεν θέλετε να είστε κολλημένοι με την πλάτη σας σε έναν τοίχο!
  • Χρησιμοποιήστε έναν ευρυγώνιο φακό ώστε να χωράνε όλοι χωρίς να κόβετε κεφάλια ή άκρα. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σωλήνα προέκτασης (αν υπάρχει), ώστε να συμπεριλάβετε στο κάδρο ακόμα και τους πιο απομακρυσμένους καλεσμένους, καθώς και εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά, οι οποίοι διαφορετικά θα μπορούσαν να αποκοπούν χρησιμοποιώντας μόνος του έναν φακό τόσο μεγάλου εστιακού μήκους χωρίς πρόσθετα που συνδέονται με αυτόν * * Κατεβείτε χαμηλά – κατεβείτε ψηλά… κυριολεκτικά! Γονατίστε αν χρειαστεί- απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πίσω από το σημείο όπου θα εμποδίσουν το φως που έρχεται στην οθόνη από ψηλά μέσω της αντανάκλασης από επιφάνειες όπως το νερό ή τα γυάλινα παράθυρα που βρίσκονται κοντά.* * Χρησιμοποιήστε τρίποδα όποτε είναι δυνατόν, αλλά ειδικά όταν φωτογραφίζετε σε εσωτερικούς χώρους, λόγω της πιθανής θολούρας κίνησης που προκαλείται από τα φώτα του περιβάλλοντος που τρεμοπαίζουν λόγω
Διαβάστε  Διακόσμηση με λουλούδια

Η εύρεση και η συνεργασία με έναν φωτογράφο βάπτισης διευκολύνει την αποτύπωση αυτών των σημαντικών στιγμών.

Οι βαπτίσεις είναι μια όμορφη περίσταση και οι φωτογραφίες βάπτισης που επιλέγετε να απαθανατίσετε θα σας μείνουν αξέχαστες για πάντα. Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε υπέροχες λήψεις από το γεγονός, είναι σημαντικό να βρείτε έναν φωτογράφο που ξέρει τι κάνει.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ένα τέτοιο άτομο είναι να ρωτήσετε γύρω σας ή να ψάξετε στο διαδίκτυο για συστάσεις και συστάσεις. Αν είναι δυνατόν, ρωτήστε άλλους γονείς των οποίων τα παιδιά βαφτίστηκαν πρόσφατα- είναι βέβαιο ότι θα έχουν κάποιες σκέψεις σχετικά με το ποιος έκανε εξαιρετική δουλειά φωτογραφίζοντας τη μεγάλη μέρα του παιδιού τους!

Μόλις βρείτε κάποιον με τον οποίο αισθάνεστε άνετα να συνεργαστείτε -και ο οποίος έχει εμπειρία στη φωτογράφηση βαπτίσεων-, το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές συμφωνούν ως προς τις προσδοκίες για την ίδια τη φωτογράφηση. Οι περισσότεροι φωτογράφοι προσφέρουν πακέτα με διαφορετικές τιμές ανάλογα με το πόσες ώρες θα αφιερώσουν για τη φωτογράφιση (καθώς και άλλους παράγοντες), οπότε βεβαιωθείτε ότι το όποιο πακέτο ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας πριν συμφωνήσετε οτιδήποτε άλλο!

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να κατανοήσετε τη σημασία της κράτησης ενός φωτογράφου για τη βάπτιση, καθώς και πού μπορείτε να τον βρείτε. Η ομάδα μας στο Wedding Days είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει εικόνες και αναμνήσεις υψηλής ποιότητας, ώστε η οικογένειά σας να μπορεί να τις αναπολεί για πολλά χρόνια.

Από Pressinaction

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *