Προσκλητήρια Βάπτισης

Οι προσκλήσεις βάπτισης είναι μια ευκαιρία να κάνετε κάτι πραγματικά αξέχαστο για τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη προσκλήσεων βάπτισης, όπως παστέλ ή φωτεινά χρώματα, θρησκευτικές εικόνες ή γυμνά μωρά- υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα να στείλετε κάτι τόσο απλό όσο ένα email με συνημμένη φωτογραφία.

Οι προσκλήσεις βάπτισης έχουν μακρά ιστορία.

Τα προσκλητήρια βάπτισης έχουν μακρά ιστορία. Η πρώτη πρόσκληση βάπτισης στάλθηκε στον Άγιο Παύλο, ο οποίος αργότερα έγινε μια από τις πιο επιδραστικές μορφές του Χριστιανισμού. Η δεύτερη στάλθηκε στους Κορινθίους, τα μέλη των οποίων ήταν γνωστά για τις ζωηρές συζητήσεις και τις διαφωνίες τους σχετικά με το δόγμα- είχαν ακόμη και φατρίες μέσα στην ίδια τους την ομάδα που διαφωνούσαν μεταξύ τους σε ορισμένα θέματα (1 Κορ. 1:10). Τέλος, μια άλλη πρόσκληση εστάλη από τον ίδιο αυτόν ηγέτη της εκκλησίας που έγραψε και τις δύο επιστολές: προσκάλεσε όσους είχε ήδη προσηλυτίσει, αλλά και όποιον άλλον ήθελε να τους ακολουθήσει (2 Κορ 2:12).

Διαβάστε  Μπομπονιέρες Βάπτισης - Οι καλύτερες επιλογές

Η βάπτιση είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή ενός παιδιού και η πρόσκληση για τη βάπτιση πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστή όσο και η ίδια η ημέρα.

Η πρόσκληση για βάπτιση είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή ενός παιδιού. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστή όσο και η ίδια η ημέρα.

Η πρόσκληση βάπτισης πρέπει να αντικατοπτρίζει το θέμα της βάπτισης του παιδιού σας και πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη τι θα περιμένουν οι καλεσμένοι σας από εσάς με βάση τη σχέση τους με εσάς και την οικογένειά σας.

Το θέμα της βάφτισης είναι να μην είναι μόνο για το παιδί, αλλά και για την οικογένεια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξατομικεύσετε μια πρόσκληση βάπτισης, από την επιλογή της διατύπωσης μέχρι την εύρεση του τέλειου χρώματος γραμματοσειράς.

  • Το χρώμα της γραμματοσειράς σας πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα του βαπτιστικού σας φορέματος.
  • Το μέγεθος της γραμματοσειράς πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορούν να το διαβάσουν όσοι έχουν κακή όραση (και όσοι έχουν πιει πολύ κρασί).

Οι προσκλήσεις βάπτισης είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ενημερώσετε τον κόσμο ότι το μωρό σας πρόκειται να βαπτιστεί. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε τη βάπτιση με φίλους και συγγενείς που δεν μπόρεσαν να έρθουν στην τελετή. Οι προσκλήσεις βάπτισης δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερές, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Είτε έχετε επιλέξει ένα υπερβολικό σχέδιο είτε κάτι απλό και κλασικό, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πρόσκληση που θα είναι ιδανική για το αγοράκι ή το κοριτσάκι σας:

Διαβάστε  Μπομπονιέρες Βάπτισης - Οι καλύτερες επιλογές

Τα προσκλητήρια βάπτισης είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μοιραστείτε τα μεγάλα νέα με τους φίλους και την οικογένεια.

Η βάπτιση είναι μια θρησκευτική τελετή που γιορτάζει τη νέα ζωή ενός μωρού. Μια πρόσκληση βάπτισης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε αυτή την ξεχωριστή είδηση με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εκτός από το να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το ποιον προσκαλείτε και πόσα άτομα θα παρευρεθούν, είναι επίσης σημαντικό να συμπεριλάβετε λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη εκδήλωσή σας:

  • Ποιος θα τελέσει την τελετή;
  • Τι ώρα θα ξεκινήσει;
  • Πού θα πραγματοποιηθεί;

Εκτός από την αποστολή μιας επίσημης πρόσκλησης, είναι ωραίο να στέλνετε κάρτες σε στενούς συγγενείς και φίλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν.

Όταν σχεδιάζετε μια βάπτιση, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς θέλετε να προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας. Εκτός από την αποστολή μιας επίσημης πρόσκλησης, είναι ωραίο να στείλετε κάρτες σε στενούς συγγενείς και φίλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν. Αν έχετε περιορισμένα κονδύλια για προσκλήσεις, σκεφτείτε να στείλετε καρτ ποστάλ αντ’ αυτού- αυτές είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρές από τις έντυπες προσκλήσεις και μπορούν ακόμα να εξατομικευτούν με φωτογραφίες από την τελετή. Όπως επίσης και τα βιβλία ευχών βάπτισης παίζουν τεράστιο ρόλο.

Όταν αποφασίζετε τι είδους μήνυμα ή σημείωμα θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτές τις κάρτες (και αν θα πρέπει να ταχυδρομηθούν ή όχι), λάβετε υπόψη σας τα εξής:

  • Συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το πόσο καιρό μετά την ημερομηνία της πρόσκλησης πρέπει να έχουν απαντηθεί οι απαντήσεις σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται επιπλέον χρόνο πριν δεσμευτεί. Για παράδειγμα, αν ένα βρέφος βαφτίζεται στην εκκλησία, αλλά όλοι οι άλλοι θα παρευρεθούν σε άλλη τοποθεσία αργότερα εκείνη την ημέρα ή το βράδυ -κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται χρόνο αφού λάβουν τη δική τους πρόσκληση-, τότε δώστε τους αρκετό χρόνο, ώστε να μην αισθάνονται βιαστικοί όταν κάνουν σχέδια με άλλους που μπορεί να έχουν ήδη απαντήσει ναι!
Διαβάστε  Μπομπονιέρες Βάπτισης - Οι καλύτερες επιλογές

Συμπερασματικά

Είτε ψάχνετε για μια παραδοσιακή πρόσκληση βάπτισης είτε για κάτι πιο μοντέρνο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή του παιδιού σας, οπότε αξίζει τον κόπο να επενδύσετε χρόνο και χρήμα στη δημιουργία της τέλειας πρόσκλησης!

Από Pressinaction

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *