13 καλύτερες παραλίες στην Κεφαλονιά - Top Επιλογές

Η Κεφαλονιά είναι ένα πανέμορφο νησί του Ιονίου Πελάγους με εκπληκτικές παραλίες. Μερικά από αυτά έχουν χαρακτηριστεί ως μερικές από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Ακολουθεί ένας λεπτομερής οδηγός για τις 13 καλύτερες παραλίες της Κεφαλονιάς, με βάση τα κριτήρια της ομορφιάς, της καθαριότητας του νερού και της προσβασιμότητας:

1. Μύρτος

Ο Μύρτος είναι η πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς και μια από τις πιο διάσημες παραλίες στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού και είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της, τα λευκά βότσαλα και το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον της. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και μπαρ.

2. Πετανοί

Οι Πετανοί είναι μια άλλη όμορφη παραλία στη βόρεια Κεφαλονιά. Βρίσκεται σε έναν γραφικό κόλπο και είναι γνωστή για τα καθαρά νερά της, τα λευκά βότσαλα και τα μεγάλα βράχια που την περιβάλλουν. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και μπαρ.

3. Αντίσαμος

Ο Αντίσαμος είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία στο νότιο τμήμα της Κεφαλονιάς. Βρίσκεται σε έναν άνετο κόλπο και είναι γνωστή για τα καθαρά νερά της, τα ρηχά νερά και τις πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και μπαρ.

4. Καμίνια

Τα Καμίνια είναι μια μικρή παραλία στο βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς. Βρίσκεται σε έναν γραφικό κόλπο και είναι γνωστή για τα μαύρα ηφαιστειακά βότσαλα και τα ζεστά νερά της. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και μπαρ.

5. Σκάλα

Η Σκάλα είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία στο νότιο τμήμα της Κεφαλονιάς. Βρίσκεται σε έναν άνετο κόλπο και είναι γνωστή για τα καθαρά νερά της, τα ρηχά νερά και τις πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και μπαρ.

Διαβάστε  Μεταφορές Μετακομίσεις Φάληρο

Άλλες παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε στην Κεφαλονιά περιλαμβάνουν:

  • Φισκάρδο: Μια όμορφη παραλία με βραχώδη τοπίο και γραφικά ταβερνάκια.

  • Άσσος: Μια παραλία με αμμουδιά και βότσαλα, περιτριγυρισμένη από βράχια.

  • Αγία Θάλασσα: Μια παραλία με βότσαλα και ζεστά νερά, ιδανική για οικογένειες.

  • Μύρτος Λιμνάρες: Μια παραλία με αμμουδιά και βότσαλα, γνωστή για το γραφικό λιμανάκι της.

  • Γιορούτα: Μια παραλία με βότσαλα και καθαρά νερά, ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία.

Όποια παραλία και να επιλέξετε, θα απολαύσετε σίγουρα τις ομορφιές της Κεφαλονιάς. Αναζητήστε αν δεν έχετε όχημα για kefalonia taxi και κανονίστε το δρομολόγιο σας.

Από Pressinaction

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *