iPhone

Πώς να ενεργοποιήσετε τη φωνητική απομόνωση στο iPhone για τηλεφωνήματα και FaceTime. Το iPhone, το διάσημο και καινοτόμο smartphone που κυριαρχεί στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, έχει αναμφίβολα επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της τεχνολογίας και της επικοινωνίας. Με τη δυνατή παρουσία του και τις συνεχείς καινοτομίες που προσφέρει, το iPhone έχει επηρεάσει όχι μόνο τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά και τον τρόπο που εργαζόμαστε, διασκεδάζουμε και ζούμε την καθημερινότητά μας.

Το iPhone ξεχωρίζει στην αγορά χάρη σε μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες. Η αξιοσημείωτη κάμερά του μας επιτρέπει να τραβάμε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ η οθόνη Retina προσφέρει εκθαμβωτική ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, η λειτουργία Face ID μας επιτρέπει να ξεκλειδώνουμε τη συσκευή με το πρόσωπό μας για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση. Ο ισχυρός επεξεργαστής της συσκευής και η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας της μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και εξαιρετικές επιδόσεις. Επιπλέον, διαθέτει μια ποικιλία εφαρμογών στο App Store που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ενθουσιάζουν με την ποικιλία και την ποιότητά τους. Το iPhone συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, καθιστώντας το αναντικατάστατο στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας.

Ας εξετάσουμε το FaceTime… Η λειτουργία που θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο είναι το FaceTime. Είναι μια καλά γνωστή λειτουργία που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας, ακόμα κι αν βρίσκονται μακριά. Χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής μας, μπορούμε να πραγματοποιούμε βιντεοκλήσεις με φίλους και οικογένεια, προσφέροντας μια πιο αποτελεσματική και προσωπική επικοινωνία σε σχέση με μια απλή φωνητική κλήση.

Διαβάστε  Τι είναι η τεχνική υποστήριξη για ιστοσελίδες;

Αν και η εφαρμογή είναι πολύ απλή και εύχρηστη, κρύβει κάποια κόλπα. Ας τα ανακαλύψουμε!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη φωνητική απομόνωση στο iPhone για το FaceTime και τις τηλεφωνικές κλήσεις; Με το iOS 16.4, η Apple έκανε διαθέσιμη τη λειτουργία απομόνωσης φωνής για χρήση κατά τη διάρκεια των κλήσεων κινητής τηλεφωνίας. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα… Η απομόνωση θορύβου στα iPhones επιτυγχάνεται μέσω της λειτουργίας Active Noise Cancellation (ANC). Το ANC χρησιμοποιεί τα μικρόφωνα της συσκευής για να ανιχνεύσει και να καταργήσει τον περιβάλλοντα θόρυβο από τον εισερχόμενο ήχο, παρέχοντας μια πιο καθαρή και εστιασμένη εμπειρία ήχου στον χρήστη. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων ή όταν χρησιμοποιούμε εφαρμογές όπως το FaceTime, καθώς συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του εξωτερικού θορύβου και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ήχου.

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης, το μικρόφωνο της συσκευής συνήθως καταγράφει μια ευρεία ποικιλία ήχων από το περιβάλλον, αλλά με τη φωνητική απομόνωση, η τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει αυτούς τους ήχους, φιλτράρει τον περιβάλλοντα θόρυβο και δίνει προτεραιότητα στη φωνή σας για έναν πιο καθαρό ήχο.

Τα παρακάτω βήματα σας δείχνουν πώς να ενεργοποιήσετε την απομόνωση φωνής κατά τη διάρκεια μιας κανονικής τηλεφωνικής κλήσης σε ένα iPhone 12 pro max με το iOS 16.4.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή “Τηλέφωνο” και ξεκινήστε μια κανονική τηλεφωνική κλήση με κάποιον.
  2. Όταν είστε σε κλήση, σαρώστε προς τα κάτω το Κέντρο Ελέγχου σας, σύροντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Πατήστε το κουμπί “Λειτουργία μικροφώνου” στο επάνω μέρος.
  4. Επιλέξτε την επιλογή “Απομόνωση φωνής”.
  5. Η απομόνωση φωνής θα ενεργοποιηθεί και μπορείτε να την απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τα ίδια βήματα και επιλέγοντας “Κανονική”.
Διαβάστε  Επισκευή Laptop - Πότε χρειάζεστε τεχνικό

Όταν η Apple πρωτοεισήγαγε τη φωνητική απομόνωση για το FaceTime, εισήγαγε επίσης μια άλλη επιλογή ήχου που ονομάζεται “Wide Spectrum”, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να ακούσει “όλα τα ήχους – τη φωνή σας και τα πάντα γύρω σας”. Ουσιαστικά, αυτή η λειτουργία φέρνει όλους τους ήχους στην κλήση σας, καθιστώντας την ιδανική όταν θέλετε ο συνομιλητής σας να ακούσει όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο σας.

Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία “Wide Spectrum” δεν είναι διαθέσιμη για κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά η αναφορά του iOS 16.4 ότι είναι “προς το παρόν μη διαθέσιμη” υπονοεί ότι μπορεί να διευρυνθεί και στην εφαρμογή “Τηλέφωνο”.

Για να συνοψίσουμε, η λειτουργία φωνητικής απομόνωσης στα iPhones είναι μια πολύ χρήσιμη και καινοτόμα δυνατότητα. Αποκλείοντας το περιβάλλον και επικεντρώνοντας αποκλειστικά στη φωνή σας, η φωνητική απομόνωση προσφέρει έναν καθαρό και κρυστάλλινο ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Από Pressinaction

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *